Exatlon Hungary

2020.05.23. 11:28

Kempf Zozo nyerte a Négyek Viadalát

A Tv2 Exatlon Hungary műsorának pénteki adásában a fiúkon volt a sor, hogy megküzdjenek és hogy eldőljön ki nyeri a Négyek Viadalát.

T. N.

Kempf Zozo /Fotó: tv2.hu/exatlon/

A lányok után most a fiúk küzdöttek meg a továbbjutásért. A verseny kezdete előtt kiderült, hogy a BMX világbajnok rendelkezik a legjobb statisztikával, így ő öt élettel vághatott neki a pénteki megmérettetésnek. A férfi döntősorozatot, mint ahogy az Exatlon legelső futamát is, Adu és Zozo kezdte. Az akadálypálya során a bajnok előnyre tett szert, azonban az ügyességi feladatnál a kihívó behozta lemaradását és fej fej mellett haladtak a fiúk. Bár az oszlopokat Adunak sikerült hamarabb ledönteni, de Zozo dobta elsőnek az asztalra a két karikát, így ő nyerte a futamot.

A BMX világbajnok következőleg Dave ellen ment. A két fiú végig egymás mellett haladt, és egyszerre érkeztek meg az utolsó feladathoz, melyet ismét a bajnoknak sikerült előbb teljesítenie.

Zozo ezután a társa, Dávid ellen futott. A gyulai fiatalember néhány másodperces előnyre tett szert a verseny során, melyet az ügyességi feladatnál kamatoztatni is tudott, hiszen ő nyerte ezt a megmérettetést is.

Kempf Zozo /Fotó: tv2.hu/exatlon/

Adu és Zozo második futama során hiába volt néhány lépéssel előrébb a bajnok, végül a kihívónak sikerült behúznia a győzelmet. Így a pirosak játékosának csak 4 élete maradt.

Ezután a bajnok és Dave párbaja következett. Ahogy a két fiú előző futamánál a pirosak játékosa győzedelmeskedett, úgy ezt a menetet is sikerült megnyernie.

A Négyek Viadala során Dávid és Dave már kiesett, így Adu és Zozo közt dőlt el, hogy lesz a 3 legjobb férfi exatlonista egyike. Míg a kihívó 3, addig a bajnok 4 élettel vágott neki a küzdelemnek. A szobafestő és a BMX világbajnok 3. futamának végső elemét Zozo teljesítette hamarabb, így Adunak már csak 2 lehetősége maradt arra, hogy ő jusson tovább a legjobbak közé.

A két fiú következő versenyük során szinte egymás mellett futották végig a pályát, azonban a legvégén ismét a bajnok győzedelmeskedett. A kihívó ezáltal 1 élettel vág neki a következő megmérettetésnek, Zozonak azonban továbbra is 4 élete van.

A pénteki adás során a pirosak játékosát nem lehetett megfogni az akadálypályán. Aduval szemben ismét előnyre tett szert, ezáltal ő kezdhette meg elsőként az oszlopok ledöntését. Ahogy a korábbi futamok során, most is Zozo dobta fel előbb az asztalra a két karikát, így ő nyerte a Négyek Viadalát. A győzelemnek köszönhetően a bajnok lett a 3 legjobb férfi exatlonista egyike.

Az előzményeket IDE KATTINTVA olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában