Exatlon Hungary

2020.04.11. 13:28

Zozó nyerte a csütörtöki párbajt

A Tv2 Exatlon Hungary műsorának legutóbbi adásában a bajnokoknak kellett párbajozniuk. A csütörtöki versenynapon Kempf Zozó és Csibi Gergő mérte össze erejét.

T. N.

Fotók: tv2.hu/exatlon

Az Exatlon Hungary mindkét végjátékát a kihívók nyerték, így a bajnokoknak kellett párbajozniuk. A szabályok szerint a csapat leggyengébben teljesítő játékosának biztosan meg kell küzdenie a bennmaradásért. A biztos párbajozó Csibi Gergő volt, akinek végül Kempz Zozóval kellett összemérni erejét és gyorsaságát.

A verseny kezdetén mindkét fiúnak 4 élete volt, Zozónak pedig ráadásként 2 medálja is. Az első futam során Zozó néhány lépéssel végig előrébb volt, mint társa, azonban az ügyességi feladatot Gergőnek sikerült előbb teljesíteni, így a bmx világbajnoknak már csak 3 élete maradt.

Csibi Gergő és Kempf Zozo

A második menet alatt is végig Zozó vezetett, azonban a végén ismét Gergő győzedelmeskedett, így 4:2-re módosult az állás.

A harmadik futam során a bmx világbajnok még nagyobb előnyre tett szert és az ügyességi feladatot is sikerült behúzni, ezzel Gergőnek már csak 3 élete maradt.

A negyedik párbaj során a fiúk végig fej fej mellett haladtak, de a pályát Zozó teljesítette hamarabb, így az állás 2:2-re módosult.

Az ötödik körben is egymás mellett futottak a fiúk, az ügyességi feladatnál is egyformán teljesítettek, azonban Gergőnek sikerült hamarabb a célba dobnia a labdát, így Zozónak már csak 1 élete maradt.

A hatodik verseny előtt Zozó úgy döntött, hogy felhasználja az egyik medálját, így újra 2-2 élete lett a két bajnoknak. A futamot végül a bmx világbajnok nyerte, így Gergőnek már csak 1 élete maradt.

A csata tovább folytatódott, a hetedik párbaj során is egymás mellett futottak végig a fiúk, azonban az ügyességi versenyt ismét Zozó nyerte, ezzel véget ért a küzdelem és Gergőnek kellett búcsúznia az Exatlontól.

Az előzményeket ide kattintva tekintheti meg.

Fotók: tv2.hu/exatlon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában