dareh

2020.03.05. 16:50

Hamarabb indul a zöldhulladék gyűjtése Békéscsabán

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere csütörtökön, közösségi oldalán jelentette be a zöldhulladék szállításával kapcsolatos változásokat.

N. T.

Forrás: Szarvas Péter Facebook-oldala

A korábban érkező tavaszi időjárás és az ilyenkor szokásos kerti munkák miatt már most sok zöldhulladék keletkezett a háztartásokban. Annak érdekében, hogy ne kelljen áprilisig várni a zöldhulladék elszállítására, felvettem a kapcsolatot a Dareh Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezetőjével. Arra kértem, hogy a zöldhulladék begyűjtésének első időpontját hozzák előbbre, így március 18-án kerül sor az idei esztendő első zöldhulladék elszállítására – olvasható " target="_blank">Szarvas Péter Facebook-oldalán.

A polgármester a lakosságot arra kéri, hogy a zsákokat és a gallyakat a jogszabályban rögzítetteknek megfelelően helyezzék ki a lakóházak elé, valamint felhívja a figyelmüket arra is, hogy az ömlesztett módon kihelyezett zöldhulladék nem kerül elszállításra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában