Békéscsaba

2020.02.14. 09:50

Az ünnepi Bárka-esten adják át a díjakat

Ünnepi Bárka-estet rendez február 15-én, szombaton, 18 órakor a Sík Ferenc Kamaraszínházban a Bárka szerkesztősége és a Békéscsabai Jókai Színház.

B. A.

Az esemény programjában bemutatják az idei első lapszámot, valamint értékelik a tavalyi bárkás tevékenységeket és lapszámokat. A munkatársak nemcsak a nyomtatott, de az élő, személyes irodalmi ismeretterjesztést is fontosnak tartják, ezért rendszeresen járnak a folyóiratot bemutató, a kortárs irodalmat népszerűsítő író-olvasó találkozókra. Tevékenységüknek köszönhetően számos színvonalas irodalmi rendezvénnyel gazdagította fennállása óta a folyóirat Békés megye, Békéscsaba kulturális életét.

A Bárka szerkesztősége 2000-ben pénzjutalommal járó díjat alapított, amelyet minden év végén odaítél azon, a laphoz hosszabb ideje kötődő szerzőknek, akik az adott évben is jelentős publikációval, publikációkkal gazdagították a folyóiratot és olvasóit. Az idei elismerést Darvasi László író, költő és Szálinger Balázs költő veheti majd át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában