megállapodás

2020.01.13. 16:34

Egyesületek használják Vésztőn a települési tavakat

Két záporozó kapcsán 2023. szeptember 25-ig szóló haszonbérleti szerződést köt az önkormányzat a Kertmegi Horgász Egyesülettel – hangzott el a vésztői képviselő-testület minap tartott ülésén.

L. B.

Az egyesület és a város között eddig is volt érvényben megállapodás egy 1,16 hektár vízfelületű, valamint a 2 hektár vízfelületű Dancka-laposi holtág üzemeltetése kapcsán, azonban azt most jogszabályváltozás miatt szükség volt módosítani.

Az ülésen dr. Petri Béla jegyző elmondta, a Mágori Horgász Egyesülettel a közelmúltban kötöttek hasonló kontraktust holtágak üzemeltetésére, illetve a sportpálya melletti tavakra vonatkozó együttműködési megállapodás hamarosan lejár, azt is szükség lesz meghosszabbítani, vagy az érintett tavak hasznosítására pályázatot kiírni. Hozzátette, a mostani szerződések értelmében az egyesületeknek kötelező lesz minden évben beszámolniuk arról, hogyan használták, használják a számukra átadott vízfelületeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában