Békéscsaba

2020.01.21. 19:16

Bemutatták a geszti Tiszák titkait

Bemutatták Erdős Pál és Székely Árpád A Tiszák titkai I. – Egy család, amely két miniszterelnököt adott az országnak című kötetét kedden délután a Csabagyöngye Kulturális Központban.

B. O.

Fotó: LP6DMK2

Az esemény dr. Rákóczi Attila, a Békés Megyei Kormányhivatal főigazgatójának köszöntőjével kezdődött. Beszédét követően kiderült, ezer könyvet ajánlanak fel a megye iskoláinak, és egy, a diákoknak szóló versenyt is meghirdetnek, melyen a tanulók megmutathatják, hogy mit tudnak a Tiszákról. Ezt a kötet kiadója, a Dél-Alföldi Talentum Akadémia alapítója, Barkász Sándor jelentette be. Hozzátette, lesz második kötet is, az ebben leírtak pedig közelebb viszik az olvasókat a Tiszák sikereinek megismeréséhez.

Székely Árpád, Erdős Pál és Barkász Sándor /Fotó: Lehoczky Péter/

A bejelentést követően Domokosné Németh Ildikó, a Békéscsabai Tankerületi Központ szakmai igazgatóhelyettese, illetve Mucsi Balázs, a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója egyaránt köszönetet mondott a felajánlott könyvekért, valamint a versenyen való részvételi lehetőségért.

Kapcsolódó cikkünk:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában