jótékonysági akció

2019.12.16. 15:29

Száz békéscsabai családon segítettek

Száz nehéz körülmények között élő békéscsabai család karácsonyát tette meghittebbé, szebbé Szarvas Péter polgármester és a Hajrá Békéscsaba Egyesület.

L. B.

Adomány osztás Szarvas Péter polgármesterhez

Fotó: Imre György

A szociálpolitikai osztály által kiválasztott családok tagjainak a városvezető, valamint az egyesület képviseletében Szántó Zsolt polgármesteri kabinetfőnök és dr. Juhász István önkormányzati képviselő, tanácsnok adott át csomagokat hétfőn a Fövenyes utcai idősek klubjában.

Fotó: Imre György

Szarvas Péter elmondta, a pakkok egyenként 1500 forint értékűek, azok kristálycukrot, zselés szaloncukrot, konzerves lencsefőzeléket, teát és fél kilogrammos kalácsot tartalmaztak. Hangsúlyozta, a jótékonysági akcióra az összesen 150 ezer forintot egyrészt ő – a saját, adózott jövedelméből –, másrészt az egyesület biztosította.

Békéscsaba polgármestere aláhúzta: a karácsony közeledte, az adventi időszak felhívja a figyelmet arra, hogy vannak, akik az átlagnál szerényebb körülmények között élnek. Ahogy ő, az egyesület tagjai szintén úgy vélik, fontos segíteni a rászorulókon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában