Békéscsaba - Galériával

2019.12.04. 19:50

Kitüntetéseket adtak át a Szociális Munka Napja alkalmából

Szociális ágazatban dolgozó szakemberek munkáját ismerték el szerdán délután Békéscsabán.

Vásári Erzsébet

Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést vehettek át szerdán a Békéscsabai Evangélikus Szeretetszolgálat munkatársai, valamint a Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szociális Központ házi segítségnyújtást végző gondozó munkatársai. A szociális munka napja alkalmából rendezett az önkormányzat ünnepséget a CsabaParkban.

Szarvas Péter polgármester köszöntőjében elhangzott, az ország november 12-én ünnepelte a szociális munka napját, ami 1997-ben a Szociális Munkások Nemzetközi Szövetségének kezdeményezésére jött létre. Hozzátette, ez az alkalom minden évben jó lehetőséget biztosít arra, hogy a szakterület felhívja a közvélemény figyelmét azokra az elhivatott szakemberekre, akik képesek egyedi és nehéz helyzeteket is kezelni, előítéletmentesen segíteni a hozzájuk forduló embereknek.

Végül a polgármester elmondta, örömmel tapasztalja, hogy a szociális munkásoknak köszönhetően Békéscsabán sokszínű szociális szféra működik. Biztosította a jelenlévőket arról, hogy az önkormányzat a jövőben is segíteni fogja az ágazatban dolgozókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában