Fölszállott a páva

2019.12.22. 16:11

Mahovics Tamás köszöni a szurkolást

Ifj. Mahovics Tamás és édesapja, aki felkészítője is volt egyben elmondta, nagyon köszönik a számos kedvező visszajelzést, a szurkolást, a rengeteg biztatást, amit az elmúlt hetekben kaptak a Fölszállott a páva tehetségkutató alatt.

P. G.

Fotó: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Tomi egyébként a fináléban eleki lungát táncolt egészen kiválóan.

– Végig az egyik legfőbb célunk az volt, hogy bemutassuk hagyományos Békés megyei kultúránknak ezt a szegmensét, s, hogy ezzel párhuzamosan minél szélesebb körben ismertessük meg néptáncaikat – nyilatkozták lapunknak. Külön kiemelték Szarka Zsolt segítségét.

Fotó: MTI

Mint ahogyan azt korábban már megírtuk, a Duna Televízió Fölszállott a páva című tehetségkutató műsorának különdíját és a táncos szólista és táncospár kategória második helyét érdemelte ki a péntek esti döntőben a békési ifj. Mahovics Tamás. A fiatalember ezzel egyébként a legjobb táncos szólista lett, hiszen a kategória első helyét a Busai Bori-Makula Zoltán páros kapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában