Békés

2019.11.14. 16:33

Szociális munkáért kapott elismerést

A békési Kecskeméti Gábor Kulturális Központban rendezett szerdai ünnepség keretében első alkalommal adták át a Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést.

Papp Gábor

A Szociális Munka Napja alkalmából tartott eseményen Kálmán Tibor polgármester mondott beszédet, aki kiemelte: a szociális területen dolgozók saját személyiségüket kínálják támaszként, saját lelkükből merítenek erőt embertársaik számára.

– Csodálat és hála illeti ezért mindannyiukat, hiszen kevesen képesek mindezt hitelesen és hatékonyan megtenni. Éppen ezért fontosak a szerdaihoz hasonló alkalmak is, amikor egy elismerés, az emberi odafordulás által a társadalom, a közösség kifejezheti mindezt a szociális munkások, a szociális szakemberek felé.

Az ünnepi műsor után az elismerést Mucsi András, a képviselő-testület humán és szociális bizottság elnöke nyújtotta át Nógrádi Gáborné Takács Ildikó, a Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum munkatársa számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában