Gyula

2019.11.15. 19:30

Az Aranypedál vándordíj is gazdára talált

A szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepséget a mintegy háromszáz embert foglalkoztató Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye pénteken délután a gyulai Vigadóban.

P. G.

Kiss Szabolcs intézményvezető elmondta, minden évben megtartják a programot, hogy megköszönjék munkatársaik egész éves tevékenységét, azokat az erőfeszítéseket, amelyeket az ellátottakért, a rászorulókért tesznek. Emellett szakmai elismerések is gazdára találnak a program keretében. Az intézmény Gyula mellett Kétegyházán, Lőkösházán és Eleken is működik, s természetesen valamennyi településről érkeztek résztvevők a rendezvényre. Beszédet mondott dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere.

Intézményvezetői dicséretben részesült Dézsi Erzsébet házi gondozónő (eleki intézményegység), Szelényi Beatrix vezető gondozó (kétegyházi intézményegység), Bali Zoltán Istvánné (lőkösházi intézményegység), a gyulai 7. számú Idősek Klubja kollektívája, Bondár Béláné kisgyermeknevelő, Fazekas Ilona munkaügyes szakember.

Az Év klubja vándorkupát a 8. számú idősek Klubja érdemelte ki. Az „Aranypedál” vándordíjat Kovácsné Nagy Márta házi gondozónő vehette át, míg az Év dolgozója címmel Kátainé Fodor Margit munkásságát ismerték el, aki 1999. augusztus 23-a óta az intézmény munkatársa. Dolgozott a fogyatékkal élők nappali ellátásában, szociális asszisztensként, adósságkezelési tanácsadóként, családgondozóként és végül a szenvedélybetegek közösségi ellátásában napjainkig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában