Békéscsaba

2019.11.27. 18:45

Artisták és táncosok tartottak nyílt napot

A középiskolai táncos- és artistaképzés nyílt napját rendezték meg szerdán délelőtt a Baross Imre Artistaképző Intézet Előadó-művészeti Szakgimnázium Békéscsabai Színitanház Tagintézményében.

P. G.

Fotó: LP6DMK2

Tuskáné Papp Erzsébet tagintézményvezető-helyettes hírportálunknak elmondta, mióta intézményük a Baross Imre intézethez tartozik, lehetőség nyílik arra, hogy Békéscsabán is megszervezzék a táncos- és artistaképzést. A szerdai program keretében ezeket a hivatásokat mutatták be az érdeklődő hetedik és nyolcadik osztályos fiataloknak és szüleiknek.

A diákok bemutatót is tartottak a nyílt napon /Fotó: Lehoczky Péter/

A nyílt nap első harmadában a táncosképzésről, második részben az artistaképzésről kaphattak képet a látogatók. Utóbbi részeként a megyeszékhelyi diákok és a fővárosi anyaiskolában már 5-7 éve a különleges fizikai adottságokat kívánó hivatást tanuló fiatalok bemutatót is tartottak. Ezt követően az általános iskolásos diákok, valamint az édesapák, édesanyák kérdezhettek is a képzésekkel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában