Videóval

2019.10.21. 10:01

Kétszáz lájkra van szükségük az orosházi videósoknak

Nevezzük az orosházi Táncsics Stúdió fiataljait lájkvadászoknak. S ha már a figyelmünk középpontjába kerültek, nézzük meg legújabb, versenyre készített, elgondolkodtató alkotásukat. És nincs más dolgunk, lájkoljuk, ha tetszett. S miért ne tetszene. Magunkra ismerünk, ugye?!

Cs. I.

– A srácok megkerestek, hogy kellene nekik egy kis segítség. Eljátszanék-e egy rövid szerepet – mesélt a friss élményről Csányi László, aki sok éven át vitte sikerre diákjaival számos filmjét a stúdiónak.

Most egy környezetvédelmi pályázatra készülve született meg a Szakadék szélén című film. 200 lájkkal juthatnak be a zsűrizős fordulóba az orosháziak: Juhász Gergő, Kvak Barnabás, Pásztor Levente.

Megtudtuk, a Földgömb Alapítvány vlog-versenyt hirdetett 10–18 éves diákoknak. A felhívás lényege: mutasd meg, hogy te mit teszel azért, hogy megőrizhessük természeti értékeinket, vizeinket, erdőinket, a sokszínű állatvilágot, hogy zöldebb legyen a Földünk! Mutasd meg, hogy képzeled el a zöldebb jövőt, amelyben te is szívesen élnél!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TPKlx-YFPMM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában