Ilyen még nem volt

2019.10.14. 17:25

Az első hazai bajnoki BRSE-meccs előtt kérte meg kedvese kezét

Néhány héttel ezelőtt különleges kérés érkezett a Békéscsabai Röplabda Sportegyesülethez. Egyik lelkes szurkolójuk lánykérést tervezett, nem is akármilyen időzítéssel.

Gajdács Pál

20191012 Békéscsaba Békéscsabai RSE-MTK Röplabda Extraliga női mérkőzés Képen: A mérkőzés előtt megható pillanatoknak lehettek szemtanúi a kilátogatók, hiszen egy öt éve lelkes BRSE-szurkoló a zsúfolt lelátók előtt kérte meg párja kezét. Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

A klub szimpatizánsának vágya az volt, hogy a párját, az együttes első hazai mérkőzése előtt, a küzdőtéren kérje meg. A nem mindennapi megkeresésre örömmel mondott igent a klub, munkatársaik a legnagyobb titokban segítettek Bélának a szervezésben.

A mérkőzés előtt megható pillanatoknak lehettek szemtanúi a kilátogatók, hiszen egy lelkes BRSE-szurkoló a zsúfolt lelátók előtt kérte meg párja kezét /Fotó: Imre György/

A leendő ara előzetesen semmit sem tudott párja szándékáról, Éva abban a hiszemben ment le a küzdőtérre, hogy mint a mérkőzése századikként érkező szurkoló, ajándékot vehet át az egyesülettől.

Aztán néhány perccel a hivatalos kezdés előtt a küzdőtéren megtörtént a leánykérés, a Békéscsabai Város Sportcsarnok közel 1200 nézője előtt. A BRSE szimpatizánsai állva tapsolva köszöntötték az ifjú párt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában