Előremutató kezdeményezés

2019.09.06. 10:22

Szolfézs szakmai napot tartottak Gyulán

Előremutató kezdeményezéssel, olyan szolfézs szakmai napot szervezett csütörtökön, a Gyulai Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola, ahol a szolfézstanárok a hagyományos tankönyvi ismeretek átadását az interaktív technikai eszközök használatával kombinálhatták.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Gyulai Tankerületi Központ támogatásával megvalósult rendezvényen, a közel negyven résztvevő megismerkedett a Margaréta Zeneismeret tankönyvekkel, a könyvek szerzőpárosa, Horváth Istvánné és Lázárné Nagy Andrea pedig módszertani ajánlást adott a kötetekhez. A szakmai napon emellett megismertették az előadók az okostelefonnal és tablettel is használható Kahoot kvízjátékot, mely magasabb osztályos szolfézsórákra ajánlott.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Az innovatív, modern technikát és a klasszikus művészeti képzést összekapcsoló programon Békés megye szinte valamennyi szolfézstanára részt vett, de emellett Szegedről és Gödről is érkeztek tanárok.

A programot Teleki-Szávai Krisztina tankerületi igazgató és Czirok Mihály intézményvezető nyitották meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában