Békéscsaba

2019.09.30. 16:25

Rengeteg program lesz a könyvtári napokon

Sajtótájékoztatón ismertették a szervezők az Országos Könyvtári Napok programsorozatának megyei rendezvényeit hétfőn Békéscsabán.

V. N.

A szerző felvétele

Hétfőtől az ország bibliotékái egy héten át rendhagyó programokkal, meglepetésekkel, kedvezményekkel várják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. Lukoviczki Anna, a Békés Megyei Könyvtár igazgatóhelyettese arról tájékoztatott, hogy idén hetven intézmény csatlakozott a rendezvényhez és több mint ötezer programmal várják az ország könyvtárai az érdeklődőket. A megyében kétszázötven programmal készülnek a helyi bibliotékák. A Békés megyei intézményben kedden Koltai Róbert mutatja a be Sose halok meg? Az első 75 című könyvét, csütörtökön Illés Adorján – aki négy év alatt utazta körbe kerékpárral a Földet – tart előadást, Bízni és szeretni címmel. Pénteken, a X. Könyvtárak Éjszakáján pedig Finnországot ismerhetik meg a látogatók.

A szerző felvétele

– A program alapvető célja, hogy minél többen ellátogassanak az intézményekben, új olvasókat vonzanak be a könyvtárak. Ezen a héten beiratkozási kedvezményekkel is várjuk az érdeklődőket – hangsúlyozta Rakonczás Szilvia, a Békés Megyei Könyvtár igazgatója

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában