Békés

2019.09.04. 12:23

Madzagfalvi Napok: Deák Bill-lel és a Neotonnal

Péntektől vasárnapig immáron huszonegyedik alkalommal rendezik meg a Madzagfalvi Napokat Békésen – jelentette be Izsó Gábor polgármester és Túri Andrea, a szervező Kecskeméti Gábor Kulturális Központ igazgatója.

P. G.

Neoton Família /Fotó: Fehér Gábor/

Fotó: Fehér Gábor

A rendezvénysorozaton 132 programelem várja az érdeklődőket, újdonság, hogy csütörtökön és hétfőn este a magyar labdarúgó válogatott aktuális mérkőzéseit kivetítőn is láthatják a szurkolók. Pénteken Herceg, majd este Horváth Tamás, szombaton a gyerekek kedvence, az Apacuka zenekar, illetve a Deák Bill Blues Band, vasárnap a Singer Ladies, az Acoustic Planet, illetve este a Neoton Família Sztárjai adnak koncertet. A rendezvényt vízi tűzijáték és lángshow zárja.

Neoton Família /Fotó: Fehér Gábor/

Izsó Gábor szólt arról, hogy a Madzagfalvi Napokon bemutatkozik Békés apraja és nagyja, a civilek, a helyi művészek. Faültetés, a testvérvárosi települések találkozója és az elszármazottak találkozója egyaránt színesíti az esemény, de számos családi és szabadidős program is lesz a három napos programsorozaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában