Választás - galériával

2019.09.17. 22:14

A határhoz közel Kétegyháza gazdasági kapocs lehet

Lakossági fórum keretében mutatta be dr. Rákócziné Tripon Emese független, Fidesz– KDNP támogatással induló kétegyházi polgármesterjelöltet kedden este a helyi művelődési házban Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. A rendezvényen részt vett Takács Árpád megyei kormánymegbízott és Zalai Mihály, a megyei közgyűlés elnöke is.

Ny. L.

Fotó: LP6DMK2

 

Fotók: Lehoczky Péter

Herczeg Tamás elmondta, az agrármérnök végzettségű jelenlegi alpolgármester – aki két gyermek édesanyja – 13 éve képviselő. Eddigi tevékenységével is hozzájárult ahhoz, hogy a településen minél több beruházás történjen. A jelölt kitért arra, a jövőben is a fejlesztéseket tekinti a legfontosabbnak, ugyanis ezekkel még élhetőbbé, komfortosabbá válhat a község.

Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár hangsúlyozta, a kormány mindent megtesz a határ menti települések támogatásáért. Lehet, hogy ezek az az ország szélén helyezkednek el, de a kormány figyelmének a középpontjában állnak. Kétegyháza is kapocs lehet a határon átnyúló projektek megvalósításában, és ez a gazdaságot, ezáltal a településen élőket gazdagítja. Az államtitkár szólt arról, az önkormányzati voksolás tétje az is, hogy a megválasztott vezetők mennyire tudnak élni az egyre bővülő lehetőségekkel a lakosság igényeinek, elvárásainak megfelelően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában