Vésztő

2019.07.29. 07:22

Gyorsan megkedvelték a szelfipontot

Vésztőn a városháza előtti főtéren, a szökőkútnál elhelyeztek egy úgynevezett szelfipontot.

L. B.

A közelmúltban adták át, és rögtön hatalmas sikert aratott, rengetegen fotózkodnak a környékén – mondta Molnár Sándor polgármester. Hozzátette, a kivitelezés során törekedtek arra, hogy egyedi és emberléptékű legyen a szelfipont, az 1,8 méteres magassága lehetőséget ad arra is, hogy a gyerekek, az érdeklődők felmásszanak rá. A felirat fémből készült, a munka egy hónapon keresztül tartott.

A szerző felvétele

Egy gyorsan készült rajz, egy skicc adta az ötletet, hogy pontosan milyen legyen a felirat, a városvezető szerint a Vésztőhöz való kötődést is kifejezi az, hogy az „sz” egy szívet formáz. Hogy ne csak nappal, hanem sötétedést követően is élvezhető legyen, a szelfipont megvilágításáról ugyancsak gondoskodnak.

Molnár Sándor elmondta, a vésztői körforgalom is megújult az elmúlt időszakban, a szelfipontnál látható stílusban a körforgalom több oldalán feliratozták Vésztőt, sőt olyan terv is született, hogy a körforgalomnál lévő dombok jelképezzék a mágori dombokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában