nyereményjáték

2019.07.13. 06:55

Átvették ajándékaikat az Utazzon velünk játékunk nyertesei

Lezárult a kiadónk tizennégy megyei lapjában indított Utazzon velünk című nyereményjáték. A Békés Megyei Hírlap szerencsés olvasói pénteken vehették át ajándékaikat.

Balázs Anett

Nagy népszerűségnek örvendett az Utazzon velünk nyereményjátékunk, melynek fődíja, az egymillió forint értékű utazás sajnos nem a megyében talált gazdára, de a Hírlap olvasói sem maradtak utazás és ajándékok nélkül. Az öt napon át tartó játékra összességében mintegy 35 ezer sms érkezett, ebből megyénk közel 2500 kódot tartalmazó üzenettel vette ki a részét.

Leszkó Tamás, a Békés Megyei Hírlap üzletszervezési vezetője a szerkesztőségben gratulált a szerencséseknek, akik ezt követően az ajándéktárgyak nagy mérete miatt, az Élővíz-csatorna melletti kis ligetben vehették át nyereményeiket.

Dobróka Ferencné, Kelemen Andrea, Tuska Mihály és Nagy Lászlóné az ajándékok gyűrűjében

– Minden évben igyekszünk egyre több játékot szervezni. Külön öröm számunkra, hogy javarészt olyan nyerteseink vannak, akik már nagyon régóta előfizetőnk – hangsúlyozta Leszkó Tamás.

A játék első napi nyereményét, egy négyrészes kempingszettet Dobróka Ferencné vihette haza. Nagyszénásról érkezett olvasónk – aki 1981 óta előfizetője a Hírlapnak – elárulta, az újsággal korábban már nyert egy konyhai robotgépet, de az annyira rég volt, hogy az eszköz már nincs is használatban.

A keddi sms-ezők közül Kocsisné Papp Erikára mosolygott a szerencse. Békéscsabai nyertesünk a Beol.hu közösségi oldalán látta a felhívást, melynek eredményeképpen egy hétvégi wellness-utazással lett gazdagabb.

– Ez a fehér színű az enyém lesz – döntötte el Nagy Lászlóné, mikor meglátta a nyeremény-kerékpárokat. Békési előfizetőnk ugyanis először még nem tudta, a népes családból ki veszi majd birtokba a bicikliket. Ő 45 éve előfizetője a Hírlapnak, őszintén bevallotta, egyedül a labdarúgás az, ami nem tartozik a kedvencei közé, de azon kívül reggelente az újság minden betűjét átolvassa.

A családi kempingsátrat a gyulai Kelemen Andrea vihette haza, aki leginkább a Beol.hu oldalain tájékozódik a megyei hírekről, de apósa régóta előfizetője a lapnak, így jött vele szembe a játék lehetősége.

– Imádom a nyereményjátékokat, szinte mindennel szoktam játszani, kisebb-nagyobb sikerrel. A kollégáim és ismerőseim már bejelentkeztek, hogy szeretnék kölcsönkérni ezt a nagy méretű sátrat, de a családban is hasznát vesszük majd – mondta Kelemen Andrea.

Fotók: Imre György

Tuska Mihály vehette át a hét legnagyobb értékű díját, amely egy két főre és hat éjszakára szóló belföldi nyaralást tartalmaz. Békéscsabai olvasónk házas éveinek kezdete, azaz 1981 óta előfizetője a lapnak.

– Már a szüleim is járatták a lapot. Miután összeházasodtunk és saját otthonunk lett, mi is előfizettünk. Igazság szerint túlzottan sokszor nem kirándulunk, éppen ezért feleségemmel nagy-nagy örömmel készülünk az utazásra, melynek időpontját még egyelőre nem tűztük ki – fogalmazott Tuska Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában