Közgyűlés

2019.06.26. 12:28

Testületi ülést tartottak Orosházán

Napirend előtti felszólalásában Fetser János (MSZP) képviselő a szerda reggeli testületi ülést azzal kezdte, több elnyert uniós pályázat részletei sokak számára nem ismertek, miközben a rászorulók felzárkóztatásáról szólnak.

Cs. I.

Átláthatatlanok, s nem derül ki, milyen célokat szolgálnak. A források nem jutnak el a célszemélyekhez – vélte az ellenzéki politikus. A testület érdemi munkája ezután kezdődött: a 6. számú fogorvosi körzet feladat-ellátási szerződése megszűnik, dr. Herczegfalvi László fogorvos a szerződést június 30-ával felmondta. Dr. Jónás Krisztina vállalta a körzetben a helyettesítést. Módosították dr. Medgyesi Erzsébetnek, a 11. számú háziorvosi körzetben kötött feladat-ellátási szerződését határozatlan időtartamúra.

A Székács evangélikus iskola bejelentette, szeptembertől székhelyén orvosi rendelőt szeretne üzemeltetni iskola-egészségügyi ellátás érdekében. A testület hozzájárult. Amikor az önkormányzati napköziotthonos óvoda vezetőjének a szakmai beszámolója került terítékre, Fetser János a Könd, a Lehel utcai óvodák felújításának a jelenlegi helyzetéről érdeklődött.

Elhangzott: július végére megtörténik a műszaki átadás. A nyilvános ülés végén lakossági észrevételeket, kérdéseket (mikor épül wc a Dankó utcai bérlakásokhoz, Kertész utcai járdaépítés mikor aktuális, a szentetornyai szennyvízberuházás végeztével az úthibákat mikor javítják. Kiscsákón egy utcában a közvilágítás, Monoron a kátyúzás aktuális probléma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában