Galériával

2019.06.20. 16:07

Juniálist rendeztek Gyulán

A Gyulai Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézménye csütörtökön ismét megtartotta hagyományos Juniális rendezvényét a Wenckheim Stefánia Mária Nappali Központban.

Papp Gábor

Kiss Szabolcs intézményvezető elmondta, a meghirdetett bográcsos főzőversenyen tizenöt csapat vett részt. Lőkösházáról, Kétegyházáról és Elekről is érkeztek résztvevők, illetve külsősként a Gyulaváriban található Szép Alkony Idősek Otthona is főzött a saját telephelyén, ahová a zsűri külön kiszállt.

Az első helyet a Lőkösházi Szupernagyik szerezték meg kiváló alföldi gulyáslevesükkel, a képzeletbeli dobogó második fokára a szentpálfalvai Sínen túli gulyásfőzők állhattak fel, a harmadik helyet pedig a Szállási legények, a 3. számú idősek klubja csapatának tagjai szerezték meg. A program – bár ebéd után zuhogott – kiválóan szolgálta a közösségépítést. A megmérettetést több hetes felkészülés előzte meg, amiben a díszítés, az egységes ruha megtervezése is teret kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában