Színötös akció

2019.06.14. 15:01

Ismét várjuk a színötösök jelentkezését!

A Békés Megyei Hírlap és a beol.hu 2019-ben is meghirdeti a népszerű Színötös akciót: bemutatjuk azokat az általános iskolás Békés megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni ezúttal is (kizárólag) a www.beol.hu/szinotos internetes oldalunkon lehet az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan töltsék ki a kedves szülők. Az űrlap a beol.hu-n elérhető, a jelentkezési határidő 2019. július 5. A színötös tanulók portréit a beol.hu-n és a Békés Megyei Hírlapban is megjelentetjük.

Minden színötös tanuló ajándékot kap: egy-egy belépőjegyet a gyulai várba és az Almásy-kastélyba. Az idén is arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösö0k csapatához

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában