szakmai műhely

2019.04.01. 16:30

Szeghalmon találkoztak a család- és gyermekjóléti központok munkatársai

A városban tartották nemrég a Békés Megyei Család- és Gyermekjóléti Központok vezetői és munkatársai a márciusi, soron következő műhelytalálkozójukat. A szakemberek havonta rendezik meg a szakmai témák feldolgozását és a tapasztalatok megosztását célzó programot dr. Csereiné Árgyelán Anna megyei hálózati szakértő vezetésével.

Nagy-Laczkó Viktória

A szeghalmi eseményen összegyűlteket Macsári József polgármester, valamint Hajnalné Pénzes Edit, a Szeghalom Kistérség Egységes Szociális és Gyermekjóléti Intézmények vezetője köszöntötte.

Beküldött felvétel

A szakmai műhely témája ezúttal a Család- és Gyermekjóléti Központ és a Szeghalom Járás Család- és Gyermekjóléti Szolgálatok együttműködésének ismertetése, a jó gyakorlatok megismerése és a munkatapasztalatok megbeszélése volt.

A találkozó résztvevői eredményesnek nevezték a programot, ugyanis, mint mondják, ezen a szakterületen nagyon fontos, hogy a szakemberek rendszeresen meg tudják beszélni egymással a sikereiket, esetleges problémáikban pedig segítséget kapjanak a kollégáiktól.

A következő találkozó házigazdája Békéscsaba lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában