szavazás eredmény

2019.04.01. 10:52

Az autósok többsége még kivár a gumicserével

Az időjárás hektikussága elbizonytalanítja az autósokat a gumicserét illetően. Mutatjuk, hogy szavaztak olvasóink.

beol.hu

[eweb-voting id="1847821"]

A természet már ébredezik. Süt a nap, zöldülnek a lombok. Az emberek megkezdték a kerti munkákat, a tavaszi nagytakarítást. Lassan aktuálissá válik az autók gumiabroncsainak cseréje is. Szavazásunkban arra kerestük a választ, hogy olvasóink hogyan állnak ezzel a feladattal.

A válaszadók többsége – 45 százaléka – a hektikus időjárás miatt nem mer még váltani és vár a cserével. Ők egyelőre még kitartanak a téli abroncsok mellett. Nem kockáztatnak meg nyári abronccsal egy áprilisi hóvihart.

A voksolók 29 százaléka a fagy elmúltával egyből gurul az autószerelőjéhez, hogy felszereltesse a nyári gumikat. Ők már a napokban élvezhetik a tavaszi szabadtéri programokat, hiszen már nem kell ellátogatniuk a műhelybe.

Szavazóink 11 százaléka négy évszakos gumit használ, így nem kell a cserére időt és pénzt szánnia.

Olvasóink 15 százaléka azt a választ adta, hogy nincs autója, tehát őt nem érinti érdemben az ügy.

Az eredményeket összesítve megállapítható, hogy most érdemes ellátogatni a műhelyekbe, hiszen a napokban még nem várható tömeg. Így gyorsan elvégeztethető az abroncsok cseréje.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában