Gyomaendrődi Járás

2019.03.13. 15:38

Miniszteri elismerést kapott dr. Pacsika György

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter – dr. Takács Árpád kormánymegbízott javaslatára – nemzeti ünnepünk alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott dr. Pacsika Györgynek. A Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője az elismerő oklevelet szerdán a Várkert Bazárban megrendezett ünnepségen vette át.

Dr. Pacsika György majd két évtizede dolgozik az államigazgatásban, közigazgatási pályafutását 2002-ben Gyula Város Polgármesteri Hivatalánál jogászként kezdte, ahol az önkormányzat gazdasági stratégiájának megvalósítását, a fejlesztések, beruházások jogi előkészítését végezte.

[caption id="" align="aligncenter" width="355"]Miniszteri elismerést kapott a Gyomaendrődi Járási Hivatal vezetője Fotó: www.bekesijarasok.hu[/caption]

A 2004-es áthelyezését követően, több mint négy éven keresztül, Tarhos Község Önkormányzata, majd Telekgerendás Község Önkormányzata jegyzőjeként tevékenykedett. 2007-től a Békés Megyei Önkormányzati Hivatal Titkársági és Jogi Osztályát vezette.

Dr. Pacsika Györgyöt 2014. november 15-ével nevezték ki a Békés Megyei Kormányhivatal Gyomaendrődi Járási Hivatala vezetőjének, azóta a helyi védelmi bizottság elnöki feladatait is ellátja. A közigazgatásban eltöltött mintegy két évtized alatt mindig magas szakmaisággal és elhivatottsággal végezte ügyintézői és vezetői feladatait egyaránt.

A március 15-e alkalmából Miniszteri Elismerő Oklevéllel kitüntetett dr. Pacsika György munkásságával, példaértékű hozzáállásával helyi szinten nagyban hozzájárult a szolgáltató állam koncepciójának megvalósításához, az emberarcú, ügyfélközpontú közigazgatás megteremtéséhez – adta hírül a bekesijarasok.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában