sajtótájékoztató

2019.03.27. 15:59

Legendás dalait is elhozza az Omega a fürdővárosba

Különleges helyszínen, a gyulai várkertben ad koncertet a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas, legendás magyar rockegyüttes, az Omega május 4-én a Tűzvihar című turné egyik állomásaként. Az eseményen fellép a több világslágert jegyző Creedence Clearwater Revived is.

Papp Gábor

– Városunk gazdag kulturális élettel rendelkezik, amiben a könnyűzene is kiemelt szerepet kap. Fesztiválokon és más rendezvényeken is rendszeresen lépnek fel országosan ismert és népszerű zenekarok. Egy olyan ikon, mint az Omega zenekar azonban még Gyulán is ritkán ad koncertet – vezette be a koncerttel kapcsolatos szerdai sajtótájékoztatót dr. Görgényi Ernő polgármester. Mint elmondta, az általa talált adatok szerint az Omega talán a rendszerváltozás előtt koncertezett utoljára a városban.

Dr. Görgényi Ernő, Kóbor János és Trunkos András /Fotó: Kiss Zoltán/

– Éppen ezért nagy várakozással tekintünk az eseményre, ami a gyulai nyár előszezonjának legnagyobb durranásának számít – hangsúlyozta dr. Görgényi Ernő.

Trunkos András, az Omega menedzsere kiemelte, már régebben gondolkodtak a Creedence Clearwater Revived tagjaival, hogy Magyarországon is közösen adjanak koncertet. Az amerikai banda nevéhez olyan világslágerek fűződnek, mint a Proud Mary, a Bad Moon Rising, a Down On The Corner, a Who'll Stop The Rain vagy a Have You Ever Seen The Rain. A menedzser hangsúlyozta, Gyula városa a várral, a különleges környezettel és vendégszeretetével ideális helyszínként szolgál a fellépéshez.

Nemzetközi show-val érkeznek

Kóbor János, az Omega énekese elmondta, első idei szabadtéri koncertjük lesz a gyulai, amelyen természetesen az összes nagy slágerük elhangzik majd.

– Progresszív, rockos hangzásvilágra számíthatnak az érdeklődők – tette hozzá Kóbor János. Az énekes kifejtette, számukra jó érzés, hogy az Omega napjainkban is egy nemzetközi szinten elismert, folyamatosan működő csapat. Hozzátette, a látogatók, a rajongók egy érdekes műsorra számíthatnak.

– Európában megszokott, hogy régebbi nagy zenekarokkal játszunk együtt, most pedig egy ilyen produkcióval érkezünk Gyulára is – ecsetelte. Mint elmondták, egy nemzetközi show-val érkeznek a fürdővárosba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában