„Mint egy falat kenyér”

2019.03.10. 07:28

Ismét ételosztást rendez az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány

Második alkalommal rendez ételosztást az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete Békéscsabán március 16-án, szombaton.

Sz. V.

cof

A Krisna-tudatú hívők már 30 éve végzik ételosztó missziós tevékenységüket. Az Ételt az Életért országosan naponta több mint 3000 adag ételt oszt szét fővárosi és vidéki osztóhelyszíneken. „Mint egy falat kenyér” elnevezésű programjuk keretében pedig kisebb települések lakosságát segítik meleg étellel, tartós élelmiszerekkel és esetenként programokkal is.

A békéscsabai ételosztás nagyszabású összefogás keretében valósulhat meg, több tucat önkéntes és helyi adományozó segítségével. A programra 108 rászoruló családot várnak, köztük szerepelnek az Esély Pedagógiai Központ nehéz körülmények között élő kisdiákjai is. Az érkezők egy rendkívül gazdag, tartós élelmiszercsomagot vihetnek haza, amelyből a családok otthon is főzhetnek. Ez valódi megtakarítást és a megterített asztal körül, igazi összetartó erőt jelent a családok számára.

A januári ételosztás nagy sikert aratott /A szerző felvétele/

A program részeként a gyermekes családok egy mesemondó előadáson is részt vehetnek, valamint mindenkit megvendégelnek szendvicsekkel, gyümölccsel, édességgel és persze az évnek ebben a szakaszában kihagyhatatlan fánkkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában