koncepció

2019.03.20. 07:29

A csabai karácsonyi vásár tervén dolgoznak

Idén is lesz várhatóan karácsonyi vásár Békéscsabán – derült ki a városi közgyűlés legutóbbi ülésén.

L. B.

A képviselő-testület felkérte a helyi kulturális intézményeket – így a Csabagyöngye Kulturális Központot, a Jókai színházat, a Napsugár bábszínházat, a könyvtárat és a múzeumot –, valamint a városmarketing-csoportot, illetve Frankó Attilát mint a rendezvények korábbi szervezőjét, vásárigazgatóját, hogy dolgozzanak ki egy tervezetet, de a munkacsoportban helyet kapott Nagy Ferenc alpolgármester és Bíró Csaba bizottsági elnök is.

A koncepcióban részletezik majd, hogy milyen látványa, megjelenése lehet az idei karácsonyi vásárnak; hogy lesz-e vendéglátás és árusítás; hogy milyen programok lehetnek; illetve, hogy mivel teremtenének adventi hangulatot. Lényeges az is, hogy mindez mennyiből lenne megoldható.

A tervezet kidolgozására két hónapot kaptak az érintettek. A karácsonyi vásár ügye áprilisban újra napirendre kerül. Akkor dönthet a rendezőről a testület, esetleg arról, hogy a megszabott feltételek mentén pályázatot ír ki az esemény megszervezésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában