#Mutimitdolgozol

2019.02.12. 18:26

Békéscsabai általános iskolás nyert az országos pályázaton

Lischka Csenge, a békéscsabai Savio Szent Domonkos Általános Iskola és Óvoda 4. a osztályos tanulója nyerte meg a BT (British Telecommunications) által indított #Mutimitdolgozol országos általános iskolai versenyt. Csenge kisfilmjében azt mutatta be, miért büszke az édesapjára. A kislány felkészítő tanára Bódiné Bazsó Tünde volt.

Beküldött felvétel

A #Mutimitdolgozol verseny célja az volt, hogy a gyerekek megmutassák, miért büszkék a szüleikre, és néznek fel rájuk a munkájuk miatt. A 121 beérkezett pályázat közül a szakmai zsűri a békéscsabai Lischka Csenge kisfilmjét választotta a legjobbnak. Csenge az elismerés mellett 200 ezer Ft értékű sport ajándékutalványt is nyert az osztályának.

A szakmai zsűri értékelése alapján Csenge filmje logikusan felépített, átgondolt. Láthatóan sok munkát, szervezést és tervezést igényelt az elkészítése. Egy igazi közösséget összekovácsoló alkotás, amelyből bepillanthattunk a család, az osztály, a barátok és a város

életébe. A film legnagyobb erénye az, hogy bemutatja Csenge és édesapja irigylésre méltó, különleges, érzelmekkel teli kapcsolatát.

Beküldött felvétel

A pályázaton kiemelkedő teljesítménye miatt elismerő oklevelet kapott még Kucsma Gréta, ugyancsak a békéscsabai Savio Szent Domonkos Általános Iskola és Óvoda ugyancsak 4. a osztályos diákja.

Lischka Csenge nyertes kisfilmje:

Lischka Gáborral készített korábbi interjúnkat ide kattintva olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában