beszállítók

2019.01.30. 10:33

Szarvasi cégbezárás: mit mond az IKEA?

A vásárlók elégedettsége a legfontosabb számukra, ezért szakították meg a kapcsolatot a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt-vel – állítja a bútorokat forgalmazó nagyvállalat.

MTI fotó

Mint megírtuk, a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél a napokban bejelentették a termelés befejezését. A társaság szinte valamennyi dolgozóját elbocsátották. A lámpák és háztartási kisgépek gyártásával foglalkozó vállalat tavaly csaknem 2 milliárd forintból fejlesztette termelését, hogy az Ikeának is állandó beszállítója lehessen, ám ez az üzlet meghiúsult.

MTI fotó

Az IKEA a hosszútávú beszállítói kapcsolatokat tűzi ki céljául, hiszen ez garantálja azt, hogy a gyártás hatékony legyen, a termékeket közös erőfeszítéssel folyamatosan a vállalat partnerével együtt fejlessze és a vásárlók elérhető áru és minőségi terméket kaphassanak. A Szarvasi Vas és Fémipari vállalat is ezt példázta, akivel 20 éven át dolgozott együtt a svéd IKEA – áll a társaság hírportálunknak küldött közleményében.

Mint fogalmaznak, ezzel együtt, az IKEA számára a legfontosabb a vásárlók elégedettsége, ezért a vállalat úgy döntött, hogy megszűnteti az együttműködést.

„Jogi megfontolásból és a beszállító iránti tiszteletből az IKEA nem oszt meg további részleteket az együttműködésről. Ugyanakkor fontos leszögezni, hogy minden közös együttműködés befejezése előtt az IKEA részletes tervet készít a beszállítóval egyeztetve az üzletmenet kifuttatásával kapcsolatban annak minden aspektusát szem előtt tartva. Ennek célja azoknak a feltételeknek a megteremtése, hogy a partner tovább tudja folytatni működését” – olvasható a svéd cég sajtóközleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában