javítási munka

2019.01.05. 10:06

Nagyra nőtt fa okozott gondot Békésen

A közelmúltban elkészült a békési Bocskai utca 17. szám előtti egykori bolt melletti javítási munka, amely a tarthatatlan helyzetet rendezte – számolt be hírportálunknak Mucsi András, a városrész önkormányzati képviselője, tanácsnok.

P. G.

Mint azt Mucsi András elmondta, az érintett helyen a nagyra nőtt fa gyökere teljesen összetörte a járdát és annak elemeit úgy felnyomta, hogy a közlekedés a járdán balesetveszélyes volt, különösen télen. Az önkormányzati képviselő kitért arra: a posta részéről is jelezték számára, hogy munkatársuk mindennapi tevékenységét is erősen megkeserítik a hatalmas betontömbök.

Az önkormányzati képviselő a megkereséseket követően többször is jelezte a polgármesteri hivatalban a problémát, egy alkalommal interpellációt is benyújtott a tárgyban a testület ülésén. Hozzátette, az ügy Izsó Gábor polgármester közbenjárásával megoldódott: a veszélyes gyökereket és betondarabokat eltávolították, új járdalapokat raktak le és a kritikus szakaszt aszfalttal burkolták.

– A reménység szerint a szakaszt balesetmentesen tudják használni az ibrányiak – fogalmazott Mucsi András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában