Tündérszépek szépségverseny

2019.01.18. 10:14

Magyarország Szépe nem hagyná ki a Tündérszépeket

A vésztői Szarvas Andrea nyerte meg tavaly a Magyarország Szépe versenyt, majd képviselte hazánkat Kínában, a Miss World világversenyen. Hírportálunknak beszélt a szépségversenyekről, valamint üzent a Tündérszépek indulóinak is, amelyre január végéig várjuk a Békés megyében élő lányok jelentkezését.

L. B.

Fotó: Balogh Zoltán (MTI)

– Miért érdemes szépségversenyre jelentkezni?

– Nagyon sok lány önbizalomhiánnyal küzd, és úgy gondolom, hogy egy szépségverseny a legjobb visszajelzés lehet számukra. Emellett egy ilyen megmérettetésen rengeteg tapasztalattal, felejthetetlen élménnyel gazdagodhat a jelentkező. Egy-egy versenyen fantasztikus a hangulat, annak révén új emberekkel ismerkedhet meg, új barátságokat köthet.

Fotó: Lekoczky Péter

– Mi lehet a fontos a zsűri számára, mire ajánlott figyelnie a jelentkezőknek?

– Az egyik legfontosabb a kisugárzás! Adja magát, élvezze a szépségverseny minden pillanatát, és ragyogni fog. Ami pedig elengedhetetlen, az a mosoly, szerintem az mindent elárul. Egy királynő legyen kedves, szerény, alázatos, ugyanakkor – és szerintem ez nagyon fontos – határozott is! Azt tanácsolom: ha bárki szépségversenyben gondolkodik, akkor ne megfelelni akarjon, hiszen nincs veszíteni valója. A Tündérszépeket pedig nem hagynám ki, egy nagy kaland lehet.

MTI Fotó: Balogh Zoltán

– Mit kapott a szépségversenyektől?

– Lehet, hogy hihetetlenül hangzik, de számomra is szükség volt egy visszajelzésre, hogy igenis helyem van a szépségiparban, több önbizalmat kaptam a versenyektől. Rengeteg csodálatos lánnyal ismerkedtem meg, és vannak olyanok is köztük, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot, akiket a barátaimnak mondhatok. Örökre szóló élményekkel gazdagodtam, amiket soha senki nem vehet el tőlem.

– Mi a mottója?

– Ne az határozza meg az álmaid nagyságát, hogy hol élsz. Hiszen egy kisvárosban is lehet nagyot álmodni. Lehetőségek mindenhol akadnak, csak akarat kell az álmok eléréséhez, megvalósításához.

Tündérszépek: stúdiófotózás, 3 forduló, 3 millió forint

Tizenhárom megye tündérszépét keressük egy háromfordulós szépségversenyen. Elsőként Békés megye legszebb hölgyeit igyekszünk megtalálni olvasóink segítségével. Ezért arra kérjük önöket, biztassák jelentkezésre tündérszép ismerőseiket, szavazzanak a szakmai zsűri által kiválasztott, profi fotósaink által lefényképezett versenyzőkre.

A megyei fordulóból a közönség három, a zsűri egy hölgyet juttat tovább a regionális megmérettetésre. Innen szintén az olvasói voksok és egy szakemberekből álló zsűri ítélete alapján léphetnek a legszebbek az országos porondra.

Minden fordulóban értékes nyeremények várják a legjobban szereplő hölgyeket, összesen hárommillió forint értékben.

A versenyre tizenhat és huszonkilenc év közötti, Békés megyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek jelentkezését várjuk január 27-ig.

Nevezni, illetve a további részletekről tájékozódni ide kattintva tudnak.

 

Korábbi cikkeink Magyarország Szépéről:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában