Békéscsaba

2018.12.12. 09:56

Véradóbarát munkahely elismerést kapott az Alföldvíz

A Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat a minap a véradók napja alkalmából ünnepséget rendezett Budapesten, ahol Véradóbarát munkahely kitüntetést kapott a békéscsabai székhelyű, de négy megyében szolgáltató Alföldvíz Zrt. A díjat Diós Zsolt kommunikációs vezető vette át.

Ny. L.

Diós Zsolt hangsúlyozta, dolgozóikat arra ösztönzik, minél nagyobb számban vegyenek részt a társadalmi szerepvállalás ezen formájában.

– Társaságunk több mint egy évtizede ilyen aktív a véradómozgalomban – emelte ki a kommunikációs vezető. – Évente öt alkalommal szervezünk munkatársaink részére véradást. Ha azt mondjuk, hogy egy véradással három életet menthetünk meg, akkor a vízművesek már több ezer emberen segítettek. Az elismerést az Alföldvíz kapta, de a véradásokon résztvevő kollégáknak szól, akik önzetlenül segítenek. Akik tudják, hogy a véradás nagyszerűsége az önzetlenségben és a szolidaritásban rejlik, abban, hogy erre a vérre bármikor bárkinek szüksége lehet, és ez egyben bármikor és bárkinek az életét jelentheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában