Sztárvendégek

2018.12.11. 17:46

Sarkadon lépett fel Korda György és Balázs Klári

A közelgő ünnep alkalmából életre hívott, szívet és lelket melengető rendezvényen közel háromszázan vettek részt, teljesen megtelt a kultúrház.

L. B.

Beküldött fotó

Korda György és Balázs Klári is fellépett kedden a sarkadi kultúrházban, az Idősek karácsonya címet viselő rendezvényen, amit az önkormányzat, a művelődési központ és könyvtár, valamint a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ szervezett.

A szerző felvételei

„Karácsonyi rege, ha valóra válna, igazi boldogság szállna a világra” – ezzel a gondolattal, Ady Endre költeményével kezdődött az esemény, amin köszöntőt mondott dr. Mokán István, Sarkad polgármestere, valamint helyi egyházi vezetők is szolgáltak.

Az időseket dr. Mokán István köszöntötte.

– Nem az a fontos, ami a fa alatt van, hanem az, hogy kik állnak a fa körül – fogalmazott dr. Mokán István. Hangsúlyozta: a karácsony üzenete az, hogy legyen minden nap szeretettel teli, az igazi ajándék a szeretet. Mindig meg kell találni azt a pillanatot, amikor a szeretetet átadhatjuk gyermekeinknek, szüleinknek, szeretteinknek, hiszen lesz olyan idő, amikor ezt már nem tehetjük meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában