Gyulai Szakképzési Centrum

2018.12.12. 15:58

A pályaválasztást segítette a szakmai rendezvény

Tanulási utak a középfokú oktatásban címmel tartottak szerdán szakmai rendezvényt a Gyulai Szakképzési Centrum (GYSZC) – Harruckern tagintézményében.

V. E.

Az eseményen Kovács Zsuzsanna főigazgató elmondta, céljuk és feladatuk iskolatípustól függetlenül mindenkinek megmutatni a lehetőségeket. Fontosnak tartja, hogy az oktatókkal és intézményekkel segítsék egymás munkáját, továbbá együttműködjenek a tanulás és képzés témájában, különösen a pályaválasztásban.

Teleki-Szávai Krisztina tankerületi igazgató köszöntőjében elhangzott, fontosnak tartja, hogy a családi indíttatás mellett az általános- és középiskolai pedagógusok is olyan pálya irányába tudják terelni a gyerekeket, ami az életük során örömöt, lehetőségeket és kiteljesedést biztosít számukra.

A köszöntőbeszédek után Jancsurák József szakmai főigazgató-helyettes a szakképzésben rejlő lehetőségekről, Mészárosné Szabó Anna, stratégiai koordinátor, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szakképzési osztályának vezetője pedig a tanulási utakról és a boldogulásról tartott előadást a jelenlévőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában