diákpolgármester

2018.10.08. 17:14

Szinglipartit is szervezne az új diákpolgármester

Terveiről kérdeztük Balog Mihályt, a múlt héten megválasztott békéscsabai diákpolgármestert.

L. B.

– Felfogta már, hogy a Vízmű megnyerte az idei Csabai Garabonciás Napokat, amelynek során diákpolgármesternek választották?

– Egyelőre nem, szerintem beletelik még pár hétbe, mire felfogom, mi is történt. De igyekszem minél hamarabb ráeszmélni, hogy egy éven keresztül én vagyok a diákpolgármester, próbálok a tisztségnek megfelelően viselkedni és ellátni a rám háruló feladatokat. Össze-vissza kavarogtak bennem a gondolatok és az érzelmek, amikor kiderült, hogy a stábommal, a középiskolámmal mi nyertük a garabonciás napokat, hiszen az elmúlt 27 évben mindez csupán második alkalommal fordult elő a Vízművel.

– Mi volt az egyhetes rendezvény csúcspontja?

– A happening. Mindegyik középiskola rendkívül odatette magát, mindenki műsora remekül sikerült. Voltak holtpontok is az elmúlt napokban, de a reggeli melletti kávé és a délutáni energiaital megoldott minden, fáradtsággal járó problémát.

– Milyen célokat fogalmazott meg kampányában, mit szeretne elérni?

– A terveim között szerepel egy olyan alapítvány életre hívása, ami segíti a hátrányos helyzetben lévő diákokat és családjaikat, és itt nem elsősorban adománygyűjtésre gondolok, hanem különféle programok szervezésére is. Emellett egy mondhatni szinglipartit szerveznék, egy olyan bulit, ahol tényleg mindenki szabad és ahol lehet ismerkedni. Ahol nem derül ki véletlenül, hogy a kiszemelt lánynak vagy fiúnak van barátja vagy barátnője, és nem lesznek emiatt problémák.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában