garabonciás napok, videóval

2018.10.04. 19:58

A Vízmű jelöltje lett az idei csabai diákpolgármester

A diákok számára a garabonciás napokról szólt ez a hét, a csütörtök esti eredményhirdetés pedig megkoronázta az eseményt.

beol.hu

Csütörtök délután kezdődtek a kampányzáró programok a Csabai Garabonciás Napokon, valamint lezajlott a diákpolgármester-választás is. A hangulat, ahogy az lenni szokott, ismét a tetőfokára hágott az eredményhirdetés alatt.

 

A harmadik helyen a Közgé jelöltje, Gyebnár Dániel végzett. A második helyezett – és ezzel együtt az alpolgármester – Pál Kitti, az Andrássy tanulója lett. A két jelölt között ráadásul egyetlen pont különbség döntötte el a helyezést.

Az idei diákpolgármester a Vízmű diákja, Balog Mihály lett, ő pénteken meg is kezdi munkáját.

A szeretet és a szerelem megtalálása a legfontosabb része a programjának, így létre szeretne hozni egy diákok által üzemeltetett adománygyűjtő pontot, hogy segítse nehezebb helyzetben lévő embertársait.

Második programpontjában diákság részére egy olyan partit szeretne csinálni, ahol a szingliké lesz a főszerep. Itt mindenki párt találhat magának.

A város kulcsát Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere adta át a színpadon, és munkáját, mint diákpolgármester holnap kezdi meg.

A délután folyamán átadták a „Békéscsaba Ifjúságáért” kitüntetést, melyet a város közgyűlése idén Kutyejné Ablonczy Katalin pedagógus és a Békéscsabai Diákönkormányzat részére adományozott. A díjat Szarvas Péter polgármester és Kiss Tibor alpolgármester adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában