Orosháza

2018.09.07. 17:54

Szülinapozni jött Norbi, a Barátok közt sztárja

Pribelszki Norbi megénekeltette az orosháziakat a főtéren. A helyi hírportál 9. szülinapja adta az apropót, a főtéren sok fiatal és kortalan várta a programokat.

Csete Ilona

Dávid Zoltán polgármester köszöntője és Nánási János, az OrosCafé főszerkesztője szülinapi gondolatai után az orosházi fiatal színész elárult magáról néhány érdekességet. Például azt, hogy néhány nap múlva ő is ünnepli a születésnapját.

A szerző felvételei.

Hazatérni szülővárosába maga a megnyugvás számára. Az otthona, a családja a biztonságot adja neki. Arra a kérdése: mit jelent számára a zene, azon túl, hogy hobbi?

– A zene az én pszichológusom. Kiírom magamból azokat a gondolatokat, amik foglalkoztatnak, amitől szépnek látom a világot, vagy ami elszomorít – mondta a sorozatszínész.

Norbi Budapesten él, szomszédja a szintén tehetséges énekes-zenész, Fecó, a Bye The Way volt tagja, Feng Ya Ou Ferenc. Együtt is énekeltek az orosházi közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában