elismerés

2018.09.26. 20:13

A csorvási Hunapfelé a legszebb birtok

A tavalyi után ebben az évben is meghirdették a Magyarország legszebb birtoka versenyt, melynek Jakab István, a MAGOSZ elnöke a fővédnöke. A szervezők hét kategóriában keresték a legjobbakat, az eredményhirdetést nagyszabású gála keretében a napokban tartották Gárdonyban. A gyümölcstermesztő birtok kategóriában a 170 hektáron működő csorvási Hunapfel Kft. lett az első.

G. P.

A kiválasztás során egyebek mellett szempont volt a szakmai megfelelőség, a fenntartható gazdálkodás, az innováció, a környezetvédelem, a technikai felszereltség, a munkabiztonság és a vizuális szépség is.

– A bankárokból, szaktanácsadókból, kamarai tagokból álló szakmai zsűri első körben 48 jelölt közül választotta ki azt a 21 döntős birtokot, akiket július folyamán személyesen végiglátogatott, majd három gazdaság került a döntőbe – mondta el Pusztai József, a Hunapfel Kft. ügyvezetője. – A győzelem egyfajta erkölcsi siker, a negyed százada végzett munkáról is visszaigazolást ad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában