megjavított álmennyezet

2018.08.31. 16:44

Visszaköltözhetnek a csorvási ovisok

Visszaadta a kivitelező a területet a megbízó önkormányzatnak, ami azt jelenti, hogy minden akadály elhárult, hétfőtől megkezdődhet a gyerekek nevelése a város Bocskai utcai óvodájában, ahol három héttel ezelőtt az egyik teremben leszakadt az álmennyezet. Az óvónők és munkatársaik még időben észlelték a bajt és még a gipszkarton megindulása előtt kiköltöztették az ott délutáni pihenőjüket töltő hét óvodást.

G. P.

Energetikai pályázat keretében egy 138 és fél milliós beruházás zajlik Csorváson, melynek része az önkormányzat fenntartásában lévő, több mint 70 millió forintból megújult Bocskai és István király utcai óvodaépület is.

Baráth Lajos polgármester mutatta meg, hogy hol szakadt le az álmennyezet.

A frissen felújított Bocskai utcai óvoda termében azért történt a baleset, mert a kivitelező alvállalkozója a terem egyik részében nem megfelelő dübel csavarral rögzítette fel a mennyezetre a gipszkartont.

Baráth Lajos polgármestertől megtudtuk, hogy jövő csütörtökön megkezdődhet a műszaki átadás, ami azonban az óvodai munkát már nem érinti.

Előzmény:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában