üdülés

2018.05.15. 18:32

Negyven békéscsabai kisiskolás nyaralhat a Balatonnál

Tíz napon keresztül negyven békéscsabai általános iskolás nyaralhat, július 15. és 24. között a Balatonnál, a balatonszárszói önkormányzati üdülőben.

Licska Balázs

Az érintett negyven gyermeket a pedagógusok, az igazgatók javaslata alapján választották ki tíz békéscsabai általános iskolából – hangzott el azon a tájékoztatón, amit kedden tartottak a városházán a gyermekek szüleinek.

A szerző fotója

Szarvas Péter, a város polgármestere elmondta: a januári, százötven résztvevőt vonzó jótékonysági bál bevételét magánszemélyek, cégek kiegészítették saját adományaikkal, és az így összegyűlt közel 2 millió forintból szervezik meg a balatonszárszói tábort.

– Érezzétek jól magatokat! – mondta a gyermekeknek, a szülők felé fordulva pedig hozzátette, hogy nem kell aggódniuk, hiszen óvó kezek között lesznek a fiatalok. Biztos benne, hogy a tanulók szép élményekkel térnek majd vissza Békéscsabára a Balatontól, hangsúlyozta, hogy minden gyermek rászolgál a pihenésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában