Online rádió

2018.02.14. 18:17

A nap 24 órájában szól a zene

A szemfüles zenerajongók már minden bizonnyal felfedezték, hogy új és ráadásul Békés megyei online rádió kezdte meg működését januártól.

Horváth Dóra

– Az online rádió ötlete tőlem származik. Megkérdeztem a környezetemben élőket, hogy mit szólnának hozzá és csak pozitív válaszokat kaptam. Nem áll tőlem távol a zene világa, hiszen már gyermekkoromban is házibulikon zenélgettem, később pedig DJ vizsgát tettem és a megyében több helyen is diszkóztam. Ma az emberek többsége egyébként is online hallgatja a rádiót, ráadásul az FM rádiók csak bizonyos körzetben tudnak sugározni, mi viszont az interneten keresztül az egész világon ráadásul sokkal kisebb befektetéssel. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem kell egyedül csinálnom a rádiót, mert az ötlet után gyorsan hárman is csatlakoztak a csapathoz mint segítők, és műsorvezetők. Nem is lehetne egyedül csinálni, hiszen ez egy több embert igénylő feladat – mondta lapunknak Marik László, az online rádió megálmodója.

Fotó: Shutterstock

A SuperDj Rádió alapítói mind Békéscsabaiak, viszont az internet végtelen lehetőségeinek köszönhetően hamarosan csatlakozni fog a csapathoz egy Amerikában élő új műsorvezető is, akinél jelenleg is tart a rádió beállítása, tesztelése.

– A négy fős stábot jelenleg kiegészíti egy ötödik, virtuális kolléga is, az autóDJ, vagy ahogy mi nevezzük „SUPERMIXER”. Persze azért, mi mondjuk meg, hogy milyen zenéket játsszon ameddig az egyik műsorvezető nem veszi át tőle az adást. Így vagyunk képesek napi 24 órában zenélni a rádióban – árulta el Marik László a beol.hu-nak.

A stáb céljai közt szerepel, hogy az online rádiók hallgatottsági listáján bekerüljenek az első ötbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában