ismerős arc

2018.02.25. 11:21

A lány az óriásplakátról, aki hamburgerre csábít Békéscsabán

Az utcán végighaladva számtalan reklámhordozóba botlik az ember, az egyik óriásplakát azonban különlegesebb, mint a többi. Jogos a kérdés: mégis miben más ez az egy? Nos abban, hogy a hamburgert kínáló lányba, Szudár Nórába bármelyikőnk könnyen belefuthat Békéscsabán.

H. D.

– Hogyan kerültél fel az óriásplakátra?

– A gyorsétterem közösségi oldalán láttam a hirdetést, hogy reklámarcot keresnek. Először nem is akartam jelentkezni, meg sem fordult a fejemben. Igazából édesanyám bátorított, azt mondta, hogy szerinte ez egy szuper lehetőség és komoly esélyem van. Végül meggyőzött, hogy jelentkezzem és a szerencse úgy hozta, hogy én lehettem az, aki felkerülhetett a plakátra.

– Volt már valaha másik nyilvános szereplésed is?

– Eddig még nem volt soha.

– Volt olyan, aki felismert a plakátról?

– Az ismerőseim felismertek, de rajtuk kívül eddig még senki nem keresett meg a plakát miatt.

– Minden adottságod megvan a modellkedéshez, nem gondolkodtál még azon, hogy belevágj?

– Párszor felmerült bennem, néhány fotózáson már volt is lehetőségem kipróbálni magam. Szerettem ezeket a fotózásokat, hobbi szinten talán belevágnék.

Beküldött fotók

– Mik a jövőre vonatkozó terveid?

– Jelenleg Budapesten tanulok, másfél évem van hátra az alapképzésből. Utána gyógypedagógusként szeretnék elhelyezkedni, mert úgy érzem ebben találtam meg igazán önmagamat. Emellett pedig most már az ilyen váratlan lehetőségekkel is bátrabban fogok élni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában