Elismerés

2018.01.30. 16:14

Áder Jánossal ebédelt a fodrász szakma kiválósága

A Sándor-palotába kaptak meghívást a közelmúltban azok a fiatalok, akik Magyarországot képviselték a tavaly év végén megrendezett, szakmák olimpiájának tartott WorldSkills versenyen, Abu-Dzabiban.

A megyéből három fiatal, köztük Kovács Alexandra is részt vett az Áder János köztársasági elnökkel szervezett közös ebéden. A fodrász szakmában induló és kiválósági éremmel hazatérő fiatal lány elmondta, megtisztelő és felemelő érzés volt a Köztársasági Elnöki Hivatal épületében, negyven társával és szakértőikkel elkölteni, egy nem mindennapi fogásokat tartalmazó menüt.

Áder János minden asztalhoz rövid időre társulva köszönte meg a diákok és felkészítő tanáraik munkáját. A programon részt vett Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is, akik már a közelgő szakmák Európa-bajnokságának részleteiről kérdezték a fiatalokat, amelyet a fővárosban rendeznek meg ez év szeptemberében.

Fotó: MTI /Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában