őrizetbe vétel

2018.08.16. 10:07

Kivette a fülbevalót is kórházi szobatársa füléből

Őrizetbe vétel és körözés alapján történt elfogás Békéscsabán, hamis irat a határon.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szerdán őrizetbe vett egy békéscsabai nőt. Az 51 éves Sz. Józsefné augusztus 5-én, a békéscsabai kórházban kivette az arany fülbevalót annak az idős nőnek a füléből, akivel egy szobában feküdt. Emellett két aranygyűrűt is lehúzott a mozgásképtelen, látássérült néni ujjairól. A rendőrség Sz. Józsefné ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Békéscsabán, az Andrássy úton, szerdán elfogtak a rendőrök egy férfit, aki ellen az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot testi sértés miatt. Az Ausztriában élő, 41 éves magyar férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

A gyulai közúti határátkelőhelyen,csütörtökön, 1 óra 40 perckor egy bolgár rendszámú személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy román állampolgár. A határrendészek a férfi és a jármű ellenőrzésekor megállapították, hogy az autó műszaki érvényességet igazoló adatlapja utánzat. A Gyulai Rendőrkapitányság az iratot lefoglalta és a férfi ellen közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában