Kitüntették Hidvégi Imrét

2024.04.01. 09:34

Három dolog, amiben hisz a csabai rendőr: munka, munka és munka

Tízéves kora óta sportol Hidvégi Imre, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság humánigazgatási szolgálatának szakügyintézője. Vagyis már több mint 30 éve tűz ki célokat maga elé, és igyekszik tenni azért, hogy el is érje azokat. Korábban a futballban próbált minél jobb lenni, most tanítványait szeretné sikerekhez segíteni, közben fut az egészségéért, különböző gyakorlatokat végez. Kedden rangos, országos elismerésben részesült.

Nyemcsok László

Hidvégi Imre 2019 óta dolgozik a rendőrségen, a munka ünnepén, május elsején csatlakozott a csapathoz. Lehet, hogy nem is véletlenül akkor. Nagyon precízen, szorgalmasan végzi a dolgát. Szervezi és megtartja a rendőrök fizikai felmérését, valamint a sportversenyeket, fogadja az érkező határvadászokat, intézi a képzésükhöz, szolgálatellátásukhoz szükséges ügyeket. A jelek szerint kiválóan, hiszen a fizikai felmérésekkel foglalkozó rendőrségi munkatársaknak Csopakon megtartott kétnapos, országos szakmai értekezleten elismerésben részesítette őt dr. Pozsgai Zsolt vezérőrnagy, személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes.

Hidvégi Imre rangos elismerést vehetett át
Forrás: Békés vármegyei rendőrség/Facebook 

Imre elmondta, életét gyakorlatilag átszövi a sport, hiszen labdarúgó edzői végzettséggel is rendelkezik, és U15-ös korosztályú focistákkal foglalkozik. Tanítványainak mindig azt mondja, hogy három dolog van, amiben hisz. Ez pedig a munka, a munka és a munka. A tehetség nem elég, alázatosan, szorgalmasan kell dolgozni az eredményekért, és tisztelni kell az edzőket, sporttársakat.

Ő maga már csak ritkán rúgja a bőrt, de serdülő és ifjúsági válogatott volt, felnőttként az NB II-ben játszott. Ma pedig azt teszi, amit a rendőröktől is kér: tegyenek az egészségükért! Mozogjanak, sportoljanak, ne csak évente egyszer, amikor a felmérőt kell teljesíteniük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában