Roadpol akció jön

2024.03.10. 08:40

Csomi is azt kéri, mindig kapcsold be a biztonsági övet – videóval

Csomi, azaz Csomós Lajos színművész és Szombati Andrea vármegyei rendőrségi sajtószóvivő arra kér mindenkit a rendőrség friss videójában, indulás előtt mindig kapcsolja be a biztonsági övet.

Beol.hu

Mindez most azért is kap különleges hangsúlyt, mert jövő héten indul a „ROADPOL Seatbelt” európai szintű rendőrségi ellenőrzés, mely elsősorban a biztonsági öv, a gyermekbiztonsági rendszer, valamint segédmotorosoknál és motorkerékpárosoknál a bukósisak használatára terjed ki. De ne csak jövő héten legyen ez fontos – figyelmeztet a videó.

biztonsági öv, roadpol, akció, biztonság, közlekedés
A vicces videóban a sajtószóvivő meg is mutatta a színművésznek a szükséges mozdulatot. Fotó: Facebook/Békés vármegyei rendőrség

A passzív biztonsági eszközök használatával a balesetek során bekövetkező személyi sérülések jelentős része megelőzhető, illetve a sérülés foka csökkenthető – hívják fel a figyelmet a rendőrség honlapján.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában