Kék hírek

2023.12.28. 16:28

Új vezetők kerültek a Gyulai, a Békéscsabai és a Békési Rendőrkapitányság élére

Békéscsabán, Gyulán és Békésen állománygyűlésen búcsúztatták, illetve köszöntötték a városi rendőrkapitányokat. A határrendészeti kirendeltségek megbízott vezetői pedig a január 1-jétől kinevezett vezetőként végzik feladataikat – ismertették a rendőrségen.

Licska Balázs

Állománygyűléseken búcsúztatták és köszöntötték a kapitányokat

Fotó: police.hu

 

A Gyulai Rendőrkapitányságot irányító Kolysza Zoltán rendőr ezredes kitöltötte a hivatali idejét, 10 évet szolgált rendőrkapitányként Gyulán. A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Vörös Ferenc rendőr ezredes január 1-jétől a Békési Rendőrkapitányság irányításával bízta meg őt. A Gyulai Rendőrkapitányság vezetőjévé ettől a naptól kezdődően kinevezte dr. Bede Sándor rendőr ezredest, a Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetőjét. A Békéscsabai Rendőrkapitányságot szintén a jövő év első napjától megbízással Jánosi Péter rendőr ezredes, a Békési Rendőrkapitányság jelenlegi vezetője irányítja. A személyzeti változásokról szóló állományparancsokat Békés vármegye rendőrfőkapitánya az érintett kapitányságokon csütörtökön tartott állománygyűléseken adta át.

A Békés vármegyében működő öt határrendészeti kirendeltséget a jelenleg még megbízott vezetők január 1-jétől kinevezéssel irányítják. A battonyait Dancsó Gábor rendőr alezredes, a biharugrait Boda Géza rendőr alezredes, a gyulait Stir Mihály rendőr alezredes, a kötegyánit Hegedűs Attila rendőr alezredes, a lőkösházit pedig Szepesi Sándor rendőr alezredes vezeti.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában