Kék hírek

2023.12.30. 17:03

Meghalt a traktoros férfi Békésen: képek a szörnyű balesetről - galériával

Egy traktoros férfi életét vesztette, amikor felborult mezőgazdasági kis gépével Békés határában, a 4238-as út közelében.

Beol.hu

Fotó: Donka Ferenc

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi egy mellékúton haladt kis traktorjával hazafelé, amikor letért az útról, majd egy szántásra borult. Helyszíni információink szerint az idős ember a jármű alá szorult, egy arra járó házaspár vette észre a balesetet, akik azonnal értesítették a mentőket, tűzoltókat és a rendőrséget is. A kiérkező tűzoltók a mentőkkel együtt emelték ki az idős férfit a traktor alól, de életét már nem tudták megmenteni. 

A helyiek azt mondták, hogy nem messze lakott, így már nem sokat kellett volna a traktorjával mennie, hogy hazaérjen. A balesettel érintett útszakaszt teljesen lezárták. Egy ismerőse elmondta, hogy korábban az idős embert és unokáját elütötte egy autó, akkor unokáját az ott lévők húzták ki a kocsi alól, és akkor mindketten túlélték a karambolt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában